vrijdag 1 maart 2013

Verrassing!

Vanmiddag lag er een zachte envelop op mijn deurmat. Er in: een heel lieve kaart met prachtige mooie lapjes voor mijn non-colour-crystals van haar.

Dat kwam zo. Zij zocht namelijk voor haar hartjesquilt een lapje van Jinny Beyer die inmiddels uit de collectie was en ik bleek dat lapje nog in mijn voorraad te hebben. Opgestuurd dus en nu kreeg ik dit er voor terug, met ook nog een lapje voor mijn verjaardag!

Wow, ik werd er gewoon verlegen van! Pauline, dank je wel, jij hebt zoals altijd een perfecte neus voor wat ik mooi vind!


Het pakketje bevat 10 verschillende lapjes in diverse grijstinten! Door het glimmende plastic is dat niet zo goed te zien, dus hierbij ook nog even een foto zonder plastic. Het verenstofje is ook goed gevonden! Ik ben namelijk gek op vogels!


Mooi he? Ik ga mijn crystals weer eens opzoeken!

Karin

4 opmerkingen:

 1. Mallerd! Wat een aandacht voor die lapjes, je hebt me zo gered met die prachtige helaas geheel uitverkochte stof, dat ik nu met een gerust hart verder kan met mijn hartjes project.
  Ik ga me verheugen op jouw non color crystals, die moeten wel heel bijzonder worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi dat ik je kon redden met mijn lapje! Je weet het he? Samen hebben we alles ;) Toch ben ik heel blij met jouw lapjes. Het werkt bovendien heel inspirerend. Ik stond de afgelopen maanden zo in de brei-stand, dat het quilten een beetje in de vergetelheid raakte. Door de handwerkbeurs, jouw bloggersquilt en de mooie lapjes, heb ik er weer helemaal zin in!

   Verwijderen
 2. Mooi! Kom maar op met die crystals!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi, spaar jij ook grijsjes.ik ben al aan het zoeken geweest op je blog maa kan je crystal quilt niet vinden. Wil je misschien grijsjes met me ruilen? mag ik je blog linken?

  BeantwoordenVerwijderen